post-image

Barcelona, 3 de maig de 2024. A partir del 9 de maig, entrarà en servei a les línies T4, T5 i T6 de tramvia la nova parada de Glòries en la seva ubicació definitiva, davant del DHub. Disseny Hub Barcelona. El mateix dia, les estacions La Farinera i Glòries de la Meridiana deixaran d’estar operatives per començar el seu desmantellament definitiu.

A partir d’aquest dia, els combois s’aturaran a la nova parada en ambdós sentits i s’obrirà el pas de vianants del cantó Llobregat. El pas senyalitzat permetrà a les persones usuàries accedir a les andanes de TRAM i facilitarà l’intercanvi amb la sortida, a l’interior de la plaça, de la L1 de metro.

La major part de l’àmbit de Glòries, però, continuarà en obres d’urbanització i de part de la infraestructura tramviària, motiu pel qual es mantindrà restringit el seu accés a través de tanques i senyalització.

Aquesta actuació representa una de les fites clau de la fase 1 de les obres de connexió del tramvia per la Diagonal de Barcelona, que preveu acabar els treballs d’infraestructura aquesta primavera i començar proves de circulació de cara a l’estiu.

Informació a les persones usuàries

Durant els dies previs a la data d’obertura, TRAM proporcionarà personal d’informació en l’àmbit afectat (parades La Farinera, Glòries Meridiana i Glòries nova) per tal d’informar d’aquests canvis i guiar a les persones usuàries. També als tramvies hi haurà fulletons amb tota la informació. Així mateix, les parades seran degudament senyalitzades amb cartells, indicacions i amb missatges per la megafonia.

L’ATM, l’Ajuntament de Barcelona i TRAM informaran també a través dels seus webs i de les xarxes socials.