Coneix les línies de TRAM

TRAM consta de dues xarxes, 6 línies, un total de 29,2 km de via i 55 parades.

La xarxa formada per les línies T1, T2 i T3, posseeixen un tram comú de 6 km i transcorren pels municipis de Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat. La xarxa compta amb una longitud de 15,1 km i 29 parades.

Les línies T4, T5 i T6 conformen la xarxa del Besòs. La T4 i la T6 enllacen Barcelona amb Sant Adrià de Besòs i la T5 uneix Barcelona amb Badalona. La longitud d'aquesta xarxa és de 14,1 km i té 26 parades.

Horaris de TRAM

De dilluns a dijous de 5:00 a 24:00 h.
Divendres, dissabtes i vigílies de festiu de 5:00 a 2:00 h.
Diumenges de 5:00 a 24:00 h.

Canvi d’horaris durant l’agost a T1, T2 i T3

Els dies feiners de l’1 al 31 d’agost, ambdós inclosos, les línies T1, T2 i T3 de TRAM circulen amb els horaris corresponents al període no lectiu.
Aquests horaris estan disponibles al cercador d’horaris de la web, on s’ofereixen horaris a temps real.

 

Plànol de la Xarxa Ferroviària Integrada

cancel

access_timePROPER TRAM

ecocalculadora icon
L'ECOCALCULADORA DE TRAM

Consta de 21 parades i circula des de Barcelona, a la parada de Francesc Macià fins a Sant Joan Despí, a la parada de Bon Viatge. La T1 discorre pel tronc comú de les tres línies fins a la parada de Montesa. Després, segueix per la carretera d’Esplugues, passant per sota de la línia de Renfe Rodalies i per damunt del Metro. La parada de Cornellà Centre és a aquest punt un important intercanviador. La línia continua per la carretera de Sant Joan Despí fins arribar el final on gira a l’arribar a la parada final. En total, la T1 consta de 9,8 km.

line-image