post-image

El TRAM celebra, el 3 d’abril de 2024, 20 anys de servei amb un total de 458.626.776 viatges en tramvia. Al llarg del present any, es duran a terme diferents activitats i iniciatives per commemorar l’efemèride, entre les quals destaca el cicle d’entrevistes “Trobades al TRAM”, 12 converses del periodista Pere Mas amb diverses figures mediàtiques de diferents àmbits, viatjant en el tramvia. Un 20è aniversari que coincidirà amb la incorporació de 3 noves parades en la xarxa Trambesòs, des de Glòries a Verdaguer, aquest 2024. 

Entre les diferents activitats i actes previstos per a la celebració d’aquests 20 anys està el cicle d’entrevistes “Trobades al TRAM”, 12 converses del periodista Pere Mas amb diverses figures mediàtiques de diferents àmbits, viatjant en el tramvia. 

El periodista Marc Giró, recent Premi Nacional de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, obre aquest cicle d’entrevistes que tenen lloc en un tramvia, en circulació real i per les línies habituals del TRAM. Pere Mas també conversarà amb la cuinera internacional Carme Ruscalleda, el cantant Miki Núñez o la corredora de muntanya Núria Picas, entre altres. 

Les converses seran amb un to amable i distès i es parlarà no només del perfil professional de l’entrevistat sinó que també es posarà el focus en el factor humà. “Trobades al TRAM” es difondrà a través dels diferents canals en línia de TRAM (YouTube, Twitter, Facebook i Instagram), en el blog oficial “Propera parada” i, en format pòdcasts, en les plataformes Spotify i iVoox

Clica aquí per veure el vídeo a YouTube

Amb aquestes entrevistes, TRAM vol posar en relleu la feina feta durant aquests 20 anys, per oferir una mobilitat de futur, més eficient, sostenible i respectuosa amb la societat i el medi ambient, a la ciutadania de Barcelona i la seva àrea metropolitana.