Hola! Estàs a punt de subscriure’t a l’InfoTRAM.
Et mantindrem ben informat/da!

* Camps obligatoris

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable: TRAMVIA METROPOLITÀ, S.A. i TRAMVIA METROPOLITÀ DEL BESÒS, S.A.
Finalitat: Tractar les dades que proporcioni la persona usuària per poder enviar-li informació sobre els productes, serveis i campanyes de promoció relacionades amb el servei de tramvia.
Legitimació: En prémer el botó de subscripció (art. 6.1.a RGPD) es sol·licita el consentiment que la persona usuària pot atorgar per a l'enviament d'informació comercial mitjançant la newsletter InfoTRAM. Quan per a realitzar la petició s'utilitzi algun dels formularis establerts a aquest efecte, en els mateixos s'indicarà aquelles dades que siguin obligatoris per a dur a terme les finalitats descrites, per la qual cosa si no es proporcionen podria no atendre's adequadament la petició.
Persones destinatàries: TRAM gestiona de forma unificada el servei de tramvia, per tant TRAMVIA METROPOLITÀ, S.A. i TRAMVIA METROPOLITÀ DEL BESÒS, S.A. poden tenir accés a les dades personals que son responsabilitat de l'altra. Alguns serveis informàtics els presten empreses situades als EEUU adherides als principis de PrivacyShield (art. 45 RGPD).
Informació addicional ampliada: Política de Privacitat

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Obteniu més informació sobre la política de privacitat de Mailchimp aquí.