post-image

TRAM ha demanat a la il·lustradora Maria Picassó que plasmi en una imatge un missatge d’ànims i agraïment al seu equip i a les persones usuàries per una diada de Sant Jordi confinada.

A la il·lustració es reconeixen per una banda la tradicional llegenda de Sant Jordi amb el drac, l’heroi i les roses, i per l’altra els i les que son els herois i heroïnes per TRAM representats per les persones de les diferents àrees d’activitat.  

TRAM vol donar importància a l’esforç que està fent el seu equip des del primer dia de confinament per complir amb les necessitats essencials de desplaçaments garantint la mobilitat segura de les persones usuàries. És per això que demana a totes les persones seguidores dels seus canals de comunicació que facin viral aquesta imatge de suport i la utilitzin per animar a altres col·lectius essencials en un Sant Jordi confinat.

Maria Picassó és una artista que resideix a Barcelona i que basa el seu estil en els elements arquitectònics combinats amb les faccions humanes. Podem trobar les seves il·lustracions des de portades de llibres, videojocs o samarretes; fins a publicacions a mitjans com Barron's, Zwölf magazine, el Diari ARA o la revista ICON.