post-image

A partir de dimarts 14 d’abril i seguint les indicacions de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) d’ajustar l’oferta a la demanda de transport públic, TRAM inicia la recuperació del seu servei habitual augmentant les freqüències de pas en dia feiner en un 10%, és a dir, oferint el 60% del servei regular. Aquesta recuperació s’ajusta a l’aixecament de la restricció de mobilitat per als serveis no essencials i la necessitat de garantir la distancia mínima de seguretat entre les persones usuàries, que es preveu que augmentin.

El servei de TRAM, que continuarà operant de les 5 a les 24 hores de dilluns a diumenge, quedarà de la següent manera en dia feiner:

 • Trambaix:
  • T1: sense servei.
  • T2 i T3: donarà servei amb freqüències de pas de 15 minuts entre les 7 i les 17 hores, i de 20 minuts entre les 17 i les 22 h. Entre les 5 i les 7 hores i entre les 22 i les 24 hores s’oferirà una freqüència de pas de 30 minuts.

 

 • Trambesòs:
  • T6: sense servei. La parada de La Mina queda sense servei i es recomana utilitzar la parada Campus Diagonal - Besòs o Parc del Besòs.
  • T4: donarà servei amb freqüències de pas de 14 minuts entre les 7 i les 17 hores; de 16 minuts entre les 17 i les 21 hores i, de 20 minuts de les 5 a les 7 hores i de les 21 a les 24 hores.
  • T5: oferirà freqüències de pas de 14 minuts de les 7 a les 17 hores; de 16 minuts entre les 17 i les 21 hores, de 20 minuts entre les 21 i les 22 hores i, de 30 minuts entre les 5 i les 7 hores  i entre les 22 i les 24 hores. 

TRAM informarà de totes les afectacions de servei a través de les seves xarxes socials i canals d’atenció online com son la web www.tram.cat i l’aplicació mòbil.

Recordem que les persones amb símptomes o pertanyents a col·lectius de risc (persones d’edat avançada, amb malalties cròniques o amb problemes del sistema immunitari) han d’abstenir-se d’utilitzar qualsevol transport públic.

Per a les persones que es troben en situació de mobilitat obligada, tot i la intensificació de les mesures de neteja i higiene dels mitjans de transport, es recomana que es netegin les mans amb aigua i sabó o solució hidroalcohòlica després de viatjar-hi i que mantinguin una distància de seguretat d’un mínim d’un metre i mig entre elles.