post-image

TRAM participa amb una nova activitat a La Ciutat dels Somnis, el Festival de la Infància, que s’organitza al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona des del divendres 27 al dilluns 30 de desembre del 2019 i del dijous 2 al dissabte 4 de gener del 2020.

A l’activitat “TRAMQUIZZ” s’explicarà com funciona un tramvia, com treballa l’equip de TRAM i, quina és la feina del personal de conducció i com es duu a terme perquè el servei de transport públic operi amb normalitat.

Els diferents elements d’aprenentatge amb explicacions i imatges del tramvia i les seves instal·lacions prepararan els infants per participar al qüestionari TRAMQUIZZ i comprovar tots els coneixements que han adquirit.

L’estand comptarà amb l’espai d’aprenentatge i un photocall. A més, tots els nens i les nenes i les famílies que visitin l’espai de TRAM podran recollir retallables de l’estructura d’un tramvia per muntar en cartró.

L’activitat està dirigida als infants d’entre 4 i 12 anys i s’identifica dins del Festival de la Infància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) Energia assequible i no contaminant; Treball decent i creixement econòmic i, Ciutats i comunitats sostenibles.

El Festival de la Infància

La Ciutat dels Somnis 2019 és la tercera edició del nou format del Saló de la Infància. Aquest any, torna més dies perquè els nens i nenes d’entre 4 i 12 anys puguin divertir-se mentre aprenen els oficis que mouen una ciutat tan gran com Barcelona. Per això, dins del recinte firal es poden trobar supermercats, cossos de seguretat, entitats esportives, arquitectes, veterinaris, entre d’altres, i el tramvia, que uneix de manera sostenible la ciutat amb altres municipis de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Totes les activitats estan identificades amb un o més dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) creats per les Nacions Unides i promoguts com a Objectius Mundials per al Desenvolupament Sostenible dins de l’Agenda 2030.