post-image

Amb motiu de la celebració del Festival Cruïlla al Parc del Fòrum es realitzaran reforços de la línia T4 de TRAM durant els quatre dies d’esdeveniment. El dimecres 10 de juliol el servei s’allargarà fins a la 1 h de la matinada i el dijous 11 fins a les 2 h, mentre que des de les 5 h del matí del divendres 12 de juliol fins a les 24 h de la nit del diumenge 14, el servei de la T4 no s’aturarà. D’aquesta manera, TRAM facilita la mobilitat sostenible dels assistents a aquest important festival de música oferint 67 hores de servei ininterromput entre les parades Ciutadella | Vila Olímpica i Estació de Sant Adrià.

Street art by TRAM

Enguany, a més, amb motiu del 20è aniversari de la posada en marxa del tramvia, TRAM dona suport a la cultura mitjançant el patrocini de l’espai d’art urbà del Festival Cruïlla. Aquesta acció de patrocini és una continuació del projecte Art al TRAM, iniciat l’any 2020 i que ha transformat les quatre parades semisoterrades de TRAM a través de grans murals, convertint-les en llocs més amigables que generen experiències úniques per al passatge i el personal. 

A l’espai d’art urbà del Festival Cruïlla, anomenat Street Art by TRAM, s’hi celebrarà un concurs on 12 artistes seleccionats crearan durant els quatre dies de festival un retrat, cadascun d’ells, d’un dels artistes del cartell. Ho faran mitjançant tècniques i materials propis d’aquesta disciplina com esprais, pintures acríliques i retoladors, entre altres, i tot el públic assistent al festival podrà viure el procés de creació en directe. Un jurat professional serà l’encarregat de votar les peces i triar l’artista guanyador de l’edició d’enguany que s’emportarà, com a part del premi, l'encàrrec d'un disseny per al tramvia amb motiu del 20è aniversari de TRAM.