post-image

Amb motiu de la celebració del Primavera Sound, la línia T4 de TRAM realitzarà servei ininterromput durant els dies del festival. Dimecres 29 de maig el servei s’allargarà fins a la 1 h de la matinada, mentre que des de les 5 h del matí del dijous 30 de maig a les 24 h del diumenge 2 de juny, el servei no s’aturarà. D’aquesta manera, TRAM facilita la mobilitat sostenible dels assistents a aquest important festival musical que se celebra majoritàriament en la zona del Fòrum.

El reforç del servei és fruit d’un conveni de col·laboració, renovat per setè any, amb els organitzadors d’aquest esdeveniment cultural. Gràcies a aquest acord, des del dijous al diumenge, hi haurà tramvies circulant ininterrompudament a la línia T4, que va des d’Estació de Sant Adrià fins a Ciutadella | Vila Olímpica.

TRAM es compromet a oferir servei ininterromput de la línia T4 des de dijous 30 de maig a les 5h del matí fins diumenge 2 de juny a les 24 h de la nit. Les freqüències de pas seran, entre les 2 h i les 5 h, de 12 minuts dijous i divendres i de 20 minuts el dissabte. A més, dimecres 29 de maig, el servei de la línia T4 s’ampliarà una hora, fins a la 1 h de la matinada, amb freqüències de 12 minuts, durant aquesta hora.