post-image

TRAM adapta el servei a la demanda prevista a Trambesòs durant el dissabte 3 i el diumenge 4 de febrer, amb motiu del Festival Llum BCN 2024, el festival d’arts lumíniques organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona que se celebra al barri del Poblenou del 2 al 4 de febrer. 

La línia T4 de TRAM, que va des de Ciutadella | Vila Olímpica a Estació de Sant Adrià, tindrà més tramvies en servei, el que suposarà menys temps d’espera, amb freqüències de pas de 15 minuts entre les 21 h i les 23 h. A les altres línies de Trambesòs, dissabte i diumenge de les 18 h a les 23 h, els tramvies passaran cada 10 minuts pel tronc comú de les línies T5 i T6, entre Glòries i Parc del Besòs, mentre que la freqüència de la T5 fora d’aquestes parades serà de 15 minuts, de Parc del Besòs a Gorg.

A banda del reforç de servei, TRAM col·labora amb el festival mitjançant la cessió d’espais publicitaris de tramvies i parades pròximes a les instal·lacions lumíniques. Les persones que s’acostin al Poblenou en TRAM podran trobar un tríptic amb el mapa del festival i informacions pràctiques als caixetins interiors del tramvia. A més, a les parades Auditori | Teatre Nacional, Ca l’Aranyó, Pere IV i Fluvià, hi ha des de fa dues setmanes un gran mapa del festival amb els punts d’interès i propostes d’itinerari per visitar totes les instal·lacions en TRAM.