post-image

Per desè any consecutiu, TRAM felicita les festes a través d’una campanya de Nadal solidària amb la participació de la plantilla. Enguany, l’entitat escollida per aparèixer en els suports publicitaris és la Fundació Síndrome de Dravet. Aquesta organització treballa per promocionar, incentivar i connectar els principals centres d’investigació mundials de la síndrome de Dravet amb l’objectiu de trobar tractaments efectius.  

La malaltia, coneguda també com a Epilèpsia Mioclònia Severa de la Infància, és una forma estranya i catastròfica d’epilèpsia que comença durant el primer any de vida, deixant greus seqüeles neurològiques i amb una incidència estimada d’1 de cada 16.000 naixements i una taxa de mortalitat del 15% degut a mort sobtada. 

Amb la campanya, l’equip de TRAM felicita les festes a través de les xarxes socials i els suports publicitaris de les parades i tramvies, alhora que dona a conèixer la malaltia i la fundació. A més d’aquesta difusió, TRAM fa una donació de 10.000€ que, en aquest cas, l’entitat destinarà a les següents tres línies d’actuació: donar suport a les famílies a través d’un fons solidari per cobrir despeses, cuidadors professionals, projectes i activitats lúdiques; conscienciar i informar sobre la síndrome de Dravet i posar les eines i avenços a disposició de la comunitat científica internacional per a la investigació de la malaltia.

L’equip de TRAM és qui vota la causa de Nadal

Com cada any, uns mesos abans de desembre es va demanar als treballadors i treballadores de TRAM que proposessin entitats per a la causa solidària de Nadal 2023 a l’àrea de Responsabilitat Social Empresarial. En Daniel López, inspector de TRAM, va ser qui va proposar la Fundació Síndrome de Dravet, ja que coneix el cas d’un nen, el fill d’un amic seu, que pateix la malaltia. Després de presentar totes les propostes, aquesta va ser la més votada per la resta de l’equip.

Les causes solidàries de Nadal a TRAM

Fundació Síndrome de Dravet s’uneix a les organitzacions solidàries amb les quals l’equip ha volgut col·laborar durant els darrers anys: la Fundació Amics de la Gent Gran, la Federación Española de Cáncer de Mama (FECMA), l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), l’associació 1.000 i una Nineka, ni un nen amb càncer, la Fundació Pasqual Maragall o l’Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya.