post-image

TRAM dona suport a l’Associació Joventut Clàssica Orpheus, un col·lectiu d’estudiants i professionals dedicats a la promoció de la música clàssica i el talent jove que pretén ser un punt de trobada per a joves intèrprets catalans i músics professionals. 

El tramvia de la Regió Metropolitana esponsoritza “Orpheus, la rebel·lió del mite”, el cicle de concerts de la temporada 2023-24 programat per Orpheus amb la intenció de brindar espais a diversos solistes joves i grups de cambra. Alhora, aquesta programació està enfocada a un públic jove per dinamitzar, actualitzar i promocionar l’accés a la cultura musical clàssica entre les noves generacions.

El tret de sortida del cicle va tenir lloc dissabte 21 d’octubre al Recinte Modernista de Sant Pau. La pròxima cita serà el 10 de desembre amb el Concert per al 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans i la inauguració de la Jove Simfònica Orpheus, al Saló del Tinell de Barcelona. La resta de la programació es pot consultar a https://www.orpheusjc.com/

La col·laboració forma part del Pla Anual de Responsabilitat Social Empresarial de TRAM, conformat per diverses accions entre les quals es troben les iniciatives que busquen impulsar l’accés a la cultura.