post-image

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i TRAM participaran en la Festa de la Bici de Barcelona 2022, que se celebra aquest diumenge 19 de juny al passeig de Lluís Companys.


A l’estand de TRAM, de les 10 h i fins a les 15 h, hi haurà activitats lúdiques i educatives al voltant de la mobilitat segura i la convivència cívica entre els diferents transports urbans sostenibles, com el tramvia i la bicicleta. Concretament, a l’espai del TRAM i l’ATM tothom qui s’apropi podrà conèixer detalls del funcionament del tramvia a través d’un joc de Memory i un Tangram i podrà emportar-se un retallable del TRAM i una pinça per la bicicleta.

L’ATM a més aportarà tres T-usual al sorteig de la organització de la Festa de la Bici en el qual podran participar tots els assistents.

 

La jornada s’iniciarà amb la bicicletada popular que sortirà a les 10 hores del carrer Aragó amb el carrer Roger de Flor. Per aquest motiu, hi haurà una interrupció de servei de la línia T4 de Trambesòs entre Glòries i Ciutadella l Vila Olímpica, de 10 h a 12 h.

 

TRAM recorda que aquests horaris són aproximats i dependran, en tot cas, de les indicacions de l’organització i la Guàrdia Urbana.