post-image

Amb motiu de la celebració del Primavera Sound, la línia T4 de Trambesòs realitzarà servei ininterromput durant el festival. Dijous, divendres i dissabte del primer i del segon cap de setmana el servei no s’aturarà. D’aquesta manera, TRAM facilita la mobilitat sostenible dels assistents a aquest important festival musical que se celebra majoritàriament a la zona del Fòrum.

El reforç del servei és fruit d’un conveni de col·laboració, renovat per cinquè any amb els organitzadors de l’esdeveniment cultural. Gràcies a aquest acord, durant dos caps de setmana hi haurà tramvies circulant ininterrompudament a la línia T4 que va des d’Estació de Sant Adrià fins a Ciutadella | Vila Olímpica.

Els horaris d’aquesta línia seran els habituals i a partir de les 24 h de la nit de dijous i de les 2 h de la matinada de divendres i dissabte, la freqüència de pas serà de 20 minuts. En moments puntuals, com a la finalització dels concerts caps de cartell, hi haurà tramvies dobles circulant per facilitar la sortida dels assistents del festival de música.