post-image

TRAM inicia la cinquena edició d’Art al TRAM i la tercera que portarà l’art urbà a les parades soterrades del tramvia de la mà de l’entitat cultural Rebobinart. La parada que enguany es renovarà és Sant Martí de Provençals de la línia T5 i T6 de la xarxa Trambesòs.

Elisa Capdevila ha estat l’artista seleccionada per executar l’obra mural de les dues parets de l’interior de la parada. Amb el seu estil realista, pintarà els més de 800m2 de mur amb les històries que els mateixos usuaris del tramvia enviïn. La intervenció de Capdevila serà, en definitiva, un homenatge als usuaris del transport públic, a les vides de la ciutat metropolitana i a la quotidianitat genuïna de cada usuari.

L’artista, nascuda a El Papiol i que actualment resideix a Barcelona, ha demostrat un gran domini de diverses tècniques que van des de la pintura sobre llenç fins als grans murals urbans. Aquesta darrera tècnica l’ha pogut plasmar a diverses ciutats catalanes i també internacionalment a Portugal, França, Itàlia i l’Índia, entre d’altres.

Els usuaris podran enviar les seves històries a través de missatge d’àudio o text de WhatsApp al número 682 93 38 95, email a tram@tram.cat o per missatge privat a través de les xarxes socials oficials.

 

Sobre Art al TRAM

Art al TRAM és un projecte que utilitza l’art per revitalitzar espais de pas i convertir-los en llocs més amigables, així com per generar experiències úniques per al passatge i el personal de TRAM.

TRAM enceta el projecte l’any 2020 amb la primera intervenció a la parada de Cornellà Centre de la mà d’Iker Muro (Mur0ne). L’any següent, a la parada Besòs, Amaia Arrazola firma la segona intervenció. Després de dues accions a parades soterrades, la tercera es converteix en una acció d’art efímera a càrrec del dibuixant Javirroyo, a un dels murs de l’exposició ‘Banksy. The art of protest’ al Disseny Hub. La darrera ha tingut lloc a principis de 2022 a les oficines de TRAM, de la mà de Perrine Honoré.

 

Més informació del projecte Art al TRAM al bloc de TRAM: bloc.tram.cat/art-al-tram/