post-image

TRAM llença un vídeo solidari per recolzar la Federación Española de Cáncer de Mama (FECMA), agrupació de diferents entitats que lluiten per la investigació i innovació en la cura del càncer de mama i la cronificació del càncer metastàtic. Amb aquest clip, l’equip del Tramvia felicita les festes a través de les xarxes socials i els suports publicitaris de les parades i tramvies i dona a conèixer l’entitat.

La donació de 10.000€ que acompanya la difusió es destinarà a una beca d’investigació del càncer de mama que recolzarà un dels projectes presentats aquest any per investigadors de tot l’Estat a les Beques de la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica i que es farà públic durant el 2022.

Com en els darrers anys, es va demanar a l’equip de TRAM que proposés projectes per a la causa solidària de Nadal a l’àrea de Responsabilitat Social Empresarial i posteriorment es van sotmetre a la votació de tota la plantilla. Va ser, doncs, el càncer de mama la causa que va aconseguir més vots per part de tots els companys i companyes.

Al vídeo hi apareixen 50 treballadors i treballadores de tots els departaments que han participat de manera voluntària.

 

Federación Española de Cáncer de Mama (FECMA)

Un any més, TRAM vincula la seva felicitació de Nadal a una causa solidària. L’any passat, va recolzar l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), l’any 2019 l’associació 1.000 i una Nineka, ni un nen amb càncer, l’any 2018 la Fundació Pasqual Maragall, el 2017 la campanya Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya i aquest any l’equip del Tramvia ha escollit ajudar a la Federación Española de Cáncer de Mama (FECMA).

FECMA és una federació de 45 associacions diferents i més de 42.000 pacients de càncer de mama, que treballen per aconseguir finançament i promoure la investigació i detecció precoç d’aquesta malaltia. Les agrupacions de pacients centren els seus esforços en arribar allí on la sanitat pública no pot arribar tot millorant la qualitat assistencial i l’acompanyament durant el procés i després de la malaltia.

Alhora, FECMA reivindica la cronificació del càncer de mama metastàtic que pot arribar a durar anys i afecta a tots els aspectes de la vida de les pacients, tal com ho explica la Mari Carme a l’InfoTRAM de desembre.