post-image

TRAM col·labora per segon any consecutiu en la campanya de la Fundació Eurofirms, #IgualdeDiferents #IgualdeProfessionals, que sensibilitza sobre la inclusió laboral de les persones amb discapacitat mitjançant vàries vinyetes de l’il·lustrador Javi Royo, que plasmen situacions reals amb les que es troben les persones amb discapacitat.

La campanya de sensibilització vol conscienciar d’una manera molt visual sobre el tracte adequat i la terminologia que hauríem d’emprar amb les persones amb algun tipus de discapacitat. Per això, l’artista s’ha inspirat en vinyetes situacions reals viscudes per usuaris i usuàries de la Fundació Eurofirms.

El Tramvia, doncs, s’ha fet càrrec de la producció i col·locació d’algunes d’aquestes vinyetes als seients i a l’exterior d’un tramvia de la xarxa Trambaix, que durant tot el mes de novembre i fins al 3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat, circula entre la Plaça Francesc Macià de Barcelona i el Baix Llobregat. A més, per garantir una gran difusió de la campanya, TRAM ha cedit espais a les vinyetes als seus canals digitals.

Cada any, TRAM treballa amb entitats dedicades a la inclusió i normalització de la vida de les persones amb discapacitat, posant èmfasi en el Dia Mundial de la Discapacitat. Aquestes col·laboracions formen part del pla de responsabilitat social anual de TRAM dedicat a retornar a la societat part dels beneficis de la seva activitat i que es pot consultar a www.tram.cat/ca/rse

La Fundació Eurofirms

La Fundació Eurofirms treballa per a la normalització de la discapacitat a la societat. Amb l’objectiu d’augmentar el número d’insercions laborals, realitza diverses accions dirigides a augmentar l’ocupació de les persones amb discapacitat i a generar entorns més inclusius a les organitzacions. La Fundació també assessora a les empreses sobre el compliment de la Llei General de la Discapacitat i gestiona mesures alternatives sempre orientades a fomentar el compliment a través de la integració. A més, ofereix  un programa d’ajuda a la detecció de treballadors amb discapacitat dins de les empreses.