post-image

TRAM ha renovat per quart any consecutiu el seu conveni de col·laboració amb el MACBA, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la Fundació Joan Miró, el Museu Picasso de Barcelona i el Museu Nacional d’Art de Catalunya (Museu Nacional) i la Fundació Antoni Tàpies per facilitar la difusió de les exposicions d’aquests museus i centres de cultura a través del Tramvia de Barcelona.

El conveni estableix la col·laboració entre TRAM i els 6 museus que conformen el grup Articket amb l’objectiu de reactivar la cultura, facilitar la difusió de les exposicions previstes i promoure el coneixement de l’oferta cultural dels centres museístics de la ciutat. Per aquest motiu, TRAM s’ha compromès a afavorir la visibilitat de les propostes culturals i fomentar l’assistència als museus amb diverses accions al llarg dels anys 2021 i 2022 a través dels seus canals corporatius.

Les persones usuàries del tramvia, doncs, accediran doblement a l’oferta cultural barcelonina a través de les propostes de les xarxes socials de TRAM i la retolació de les instal·lacions tramviàries per part de cada una de les entitats museístiques.

A més, l’acord establert també inclou altres contraprestacions, com ara la difusió de l’art i la cultura a través dels canals propis del Tramvia de Barcelona i l’ús d’espais per a l’organització d’activitats i esdeveniments.

 

Calendari d’accions de comunicació a TRAM

El calendari de les campanyes de comunicació al Tramvia de Barcelona començarà el proper mes de juliol amb la vinilació d’un tramvia a Trambaix amb la imatge de l’exposició “La Guerra Infinita” del Museu Nacional d’Art de Catalunya . Les accions seguiran el següent calendari:

  • Museu Nacional: Acció a TRAM activa de l’1 de juliol al 31 d’agost de 2021.
  • CCCB: Acció a TRAM activa de l’1 de setembre al 31 d’octubre de 2021.
  • Fundació Antoni Tàpies: Acció a TRAM activa de l’1 de novembre al 31 de desembre de 2021.
  • Museu Picasso: Acció a TRAM activa de l’1 de gener al 28 de febrer de 2022.
  • Fundació Joan Miró: Acció a TRAM activa de l’1 de març al 30 d’abril de 2022.
  • MACBA: Acció a TRAM activa de l’1 de maig al 30 de juny de 2022.

Sobre l’Articket

Articket, és el passi que dona accés directe als 6 museus de Barcelona durant 12 mesos. Els museus inclosos en aquest passi son CCCB, Fundació Antoni Tàpies, Fundació Miró, MACBA, Museu Nacional i Museu Picasso. Amb un format de passaport i una proposta enriquida amb informació sobre rutes i curiositats a la ciutat, aquest passaport de l’art proposa un viatge per l’art que ofereixen els principals museus d’art de la ciutat amb un 45% de descompte sobre el preu de l’entrada general.