post-image

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat i TRAM han posat en marxa, un any més, ‘La Ruta del TRAM’, ja consolidada en el territori, que convida a descobrir indrets rellevants, edificis emblemàtics i l’oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia a la zona del Baix Llobregat. La Ruta ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

Inclou múltiples propostes culturals i d’oci, i proposa descobrir els parcs, jardins i mercats de pagès dels diferents municipis de la zona, a més de donar a conèixer una selecció de restaurants de cuina kilòmetre 0, amb productes frescos del Parc Agrari del Baix Llobregat.

I és què, La Ruta no només vol apropar-nos a la cultura del territori sinó que també vol incentivar la compra de productes locals, tot fomentant el consum sostenible.

Els atractius del Baix Llobregat des de Trambaix

El Baix Llobregat atresora interessants centres museístics, arquitectura i patrimoni cultural. Per exemple, amb “La Ruta del TRAM en família” es pot gaudir d’activitats per als més petits als Museus d’Esplugues - Can Tinturé i La Rajoleta-, visitar el Museu de les Matemàtiques i fer un passeig pel trenet del parc Can Mercader de Cornellà de Llobregat.

També es pot descobrir l’obra modernista de Josep Maria Jujol i Gibert a Sant Joan Despí, que enguany estrena a més una experiència interactiva anomenada “360”; l’edifici Walden i el refugi antiaeri a Sant Just Desvern, el Palau Mercader a Cornellà de Llobregat, i el Palau Falguera i la ruta modernista a Sant Feliu de Llobregat. Experiències per a grans i petits a un tramvia de Barcelona.

I tot això, es complementa amb una bona proposta gastronòmica: la que ofereixen els mercats de pagès on comprar productes de l’horta, que es poden tastar als restaurants del Baix Llobregat. Mercats i establiments gastronòmics que ofereixen productes de proximitat i de km0, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Per gaudir de l’experiència i dels descomptes especials és tan fàcil com accedir a www.rutadeltram.cat, activar la promoció i mostrar-la als establiments.

Tota la informació es troba al web, així com a les diferents plataformes de TRAM i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.