post-image

El proper diumenge 11 d’abril les línies T5 i T6 del Trambesòs restaran sense servei entre les parades Besòs i Sant Joan Baptista entre les 8:00 i les 15:00 hores a causa d’una actuació en l’arbrat que ha programat l’Ajuntament de Barcelona a la carretera de Mataró. Es tracta d’una poda de l’arbrat que es realitza cada quatre anys i té per objectiu augmentar la seguretat de l’arbrat, eliminar el risc de trencament i caiguda de branques i evitar interferències amb qualsevol infraestructura existent. Les actuacions se centren en:

  • Poda de branques seques, en mal estat o amb configuracions que suposin risc de trencament.
  • Poda de branques que puguin interferir amb la catenària.
  • Retirada de nius amb perill de caiguda.

Per dur a terme aquestes actuacions amb les màximes garanties de seguretat, els treballs es realitzaran en horari diürn i s’haurà de retirar l’electricitat a la catenària del tramvia, que passa per aquest carrer.

Per aquest motiu, aquest diumenge 11 d’abril, entre les 8.00 hores i les 15.00 hores s’efectuarà un tall de servei i circulació del tramvia de les línies T5 i T6 del Trambesòs, entre les parades de Besòs i Sant Joan Baptista i les parades de Besòs i Sant Adrià respectivament. El servei es mantindrà amb normalitat en totes dues línies entre les parades de Glòries i Besòs i entre Sant Joan Baptista i Gorg de la línia T5. Les alternatives de transport durant l’aturada de servei són la línia H14 d’autobús entre Besòs i Sant Joan Baptista, les línies L1 i L2 del metro entre Glòries i Gorg i els autobusos 7 i H14 entre Glòries i Sant Joan Baptista.