post-image

TRAM ha instal·lat llums de Nadal a dues parades de cada xarxa tramviària, Numància i Maria Cristina a Trambaix i, Glòries i Auditori | Teatre Nacional a Trambesòs, per felicitar les festes als seus usuaris i usuàries i escampar esperit nadalenc en un any difícil per totes les famílies.

Els llums led i de baix consum s’han situat damunt de les marquesines de les parades i projectaran diversos motius nadalencs de diferents colors.

Aquesta tarda es durà a terme la primera encesa de totes les parades a les 17.30 hores i s’apagaran a les 23 hores, coincidint amb l’horari dels llums nadalencs instal·lats per l’Ajuntament de Barcelona. La decoració lluminosa es mantindrà fins al 6 de gener, dia de Reis.

La il·luminació d’aquestes quatre parades s’ha fet amb l’ajuda de LEDSCONTROL, un estudi d’arquitectura especialitzat en aplicacions amb tecnologia led i en desenvolupaments de projectes amb il·luminació dinàmica en espais singulars.

TRAM encoratja a les persones usuàries i a la ciutadania en general a compartir els llums de Nadal tramviaris a les seves xarxes socials amb l’etiqueta #NadalTRAM

Recordem que el subministrament energètic dels tramvies i les instal·lacions tramviàries té el certificat d’energia 100% verda perquè prové exclusivament de fonts renovables.