post-image

TRAM se suma un any més a les accions de la campanya #PetitesSolucions d’UNICEF posant en circulació un tramvia amb les finestres vinilades amb la imatge dels petits pots de les vacunes i informació per ajudar als programes de vacunació. L’aportació de TRAM per a aquesta campanya, a més, també s’ha traduït en una donació econòmica directa per a la vacunació de més de 15.000 infants per protegir-los de malalties potencialment greus, com la diftèria, el tètanus i la tos ferina.

El lema #PetitesSolucions il·lustra la senzillesa d’un petit i econòmic potet de vacuna davant d’un problema de mortalitat infantil per malalties com el xarampió, la rubèola, la febre groga o el tètanus matern o neonatal. A grans problemes, #PetitesSolucions.

Mentre el món està a l’espera de la vacuna contra la COVID-19 des del març d’aquest any, molts infants encara esperen vacunes que fa anys que existeixen i encara no els han arribat. El 30% de la mortalitat entre infants menors de 5 anys es deu a malalties per a les quals ja hi ha una vacuna i més de 14 milions de nens i nenes del món encara no reben cap tipus de dosi immunitzadora. És per això que UNICEF impulsa una campanya per facilitar l’accés a aquest tipus de medicina preventiva a més de 100 països.

Durant el 2019, el programa d’immunització d’UNICEF ja va arribar a la meitat dels nens i nenes del món que necessitaven ser vacunats. Això no només salva entre 2 i 3 milions d’infants cada any sinó que, a més, crea immunitat de grup i fa a les societats més segures i capaces d’erradicar malalties.

A partir d’avui, amb la col·laboració de TRAM, i durant el proper mes, l’organització humanitària llençarà diferents accions per a la sensibilització sobre aquesta qüestió que es podran seguir a www.pequeñassoluciones.com

Des del 2018, TRAM ha col·laborat amb UNICEF en diferents campanyes i accions solidàries com la vinilació d’un tramvia complet amb la campanya “Un nom, una vida” per a l’erradicació de la mortalitat neonatal i infantil o, la compra de targetes solidàries ‘Regal blau’ de felicitació del Nadal per a les més de 300 persones que formen l’equip de TRAM durant dos anys seguits.