post-image

TRAM ha signat un conveni de patrocini per tres temporades amb la Unión Deportiva San Pancracio de Sant Joan Despí i ha renovat la seva col·laboració amb l’Associació Kali Zor, impulsora de les escoles de futbol de Sant Roc i La Mina, per un any més, amb l’objectiu de lluitar contra l’exclusió social a través de l’esport, els hàbits de vida saludables i l’accés a l’escolarització.

A partir d’ara, tots els equips de la Unión Deportiva San Pancracio de Sant Joan Despí duran el logotip de TRAM a la seva samarreta com a patrocinador principal. Fa 50 anys que el club esportiu del Baix Llobregat fomenta l’activitat física entre totes les franges d’edat i actua com un cohesionador social donant cabuda a tots els veïns que hi vulguin participar.

El Tramvia, s’uneix al club com un element integrador, impulsor i cohesionador més del municipi.

A més, TRAM ha renovat per vuitè any consecutiu la seva col·laboració amb l’Associació Kali Zor, entitat que treballa per la integració juvenil i contra els estereotips de la comunitat gitana, que gestiona les escoles de futbol de Sant Roc i La Mina.

Les dues escoles d’aquests dos barris de l’àmbit de la xarxa Trambesòs vinculen la participació als entrenaments i a les competicions amb la presencialitat i els resultats escolars. D’aquesta manera, les entitats esportives fomenten l’accés a l’educació dels joves vulnerables i el seu èxit escolar amb motivació i acompanyament.

També tots els equips del projecte duran a la samarreta, un any més, el logotip de TRAM com a patrocinador principal.

L’Associació Kali Zor és una entitat històricament reconeguda tant a Sant Roc com a La Mina com un instrument mediador entre les diferents comunitats que hi conviuen i referent en la lluita per la igualtat de gènere, per exemple, creant equips mixtes i femenins a les escoles de futbol.

Garantir l’accés a la cultura, l’educació, els hàbits de vida saludables i la integració social han estat alguns dels objectius vertebradors de la Responsabilitat Social Empresarial de TRAM des del seu naixement. L’empresa col·labora amb més de 30 entitats cada any per incidir en la millora de la societat des de diferents àmbits.

Es poden consultar totes les col·laboracions de TRAM a l’apartat d’RSE del web https://tram.cat/ca/rse