post-image

El Metro de Barcelona, FGC i TRAM amplien a partir d’aquest divendres, dia 3 de juliol, el seu servei nocturn i funcionaran fins a les 2 de la matinada les nits de divendres i dissabtes. Aquest horari es mantindrà durant tot el mes de juliol. Aquest reforç de l’oferta, que ja es va aplicar la revetlla de Sant Joan, se suma als esforços que han fet tots els operadors de la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona per recuperar el servei habitual del 100% durant les darreres setmanes.

Cal recordar que les línies dels serveis nocturns gestionades per part de l’AMB, el Nitbus, que funciona de 22 a 5.30h i arriba a 18 municipis de la metròpolis de Barcelona, funcionen al 100%, a excepció de la N10, N18 i N26, que es mantindran sense circulació. Els busos nocturns de la Generalitat es mantindran el 50%.

Els centres d’atenció de la xarxa reprenen la seva activitat

Els centres d’atenció presencial de la xarxa reobriran el proper dilluns, 6 de juliol. Ho faran seguint un protocol elaborat sota la coordinació de l'ATM que estableix les mesures de seguretat i higiene per garantir la represa de la normalitat per a plantilles i persones usuàries. Això implicarà que, en molts casos, funcionaran mitjançant sistemes de cita prèvia per evitar cues i aglomeracions. En aquest sentit, recomanem consultar la web de cada operador abans d’acudir al punt d’atenció.

La reobertura dels punts permetrà recuperar els bescanvis de títols defectuosos, la tramitació de títols bonificats especials i altres gestions que havien estat temporalment suspeses a causa de l’estat d’alarma. A banda dels tràmits habituals, cal recordar que els punts d’atenció no realitzaran cap gestió relacionada amb la compensació de títols que no s’hagin pogut utilitzar a causa del confinament. Aquests tràmits es duen a terme de forma telemàtica i exclusiva a través de COMPENSACIONS.ATM.CAT o del 93 120 53 30, on també s’atendrà qualsevol dubte.

S’amplia la data per bescanviar títols de 2019

A causa de l’estat d’alarma, l’ATM amplia la data límit per bescanviar títols de 2019 sense estrenar fins al 30 de setembre. En aquest sentit, els títols podran començar a bescanviar-se a partir del proper 6 de juliol als punts habituals. En qualsevol cas, consulta els webs dels operadors per informar-te del funcionament dels seus punts d’atenció, abans d’acudir-hi.