1.- Dades identificatives

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, les dades identificatives del titular del portal www.tram.cat són TRAMVIA METROPOLITÀ S.A. amb CIF A-62415641 i TRAMVIA METROPOLITÀ DEL BESÒS S.A. amb CIF A-63061626 (d’ara en endavant TRAM).

L’accés a aquest lloc web, al seu contingut i a les seves funcionalitats suposa l’acceptació expressa per part de la persona usuària d’aquestes Condicions Generals d’ús, que podran ser modificades o substituïdes pel seu titular en qualsevol moment i sense avís previ.

TRAM declina qualsevol responsabilitat pel que fa a la informació de fora d’aquest web i que no estigui gestionada directament pel nostre administrador de webs.
TRAM es reserva el dret a portar a terme el desenvolupament, la modificació, l’exclusió o la inclusió de textos o d’imatges en el desenvolupament de les seves pàgines web.

 

2.- Condicions Generals d’ús

Les Condicions Generals següents regulen l’ús i l’accés al portal web www.tram.cat, la finalitat del qual és informar de manera pública i gratuïta dels productes i dels serveis de TRAM.

Tant l’accés a aquest web com l’ús que es pot fer de la informació que conté és responsabilitat exclusiva de qui ho realitza. TRAM no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que es puguin causar al sistema informàtic de la persona usuària (maquinari i programari), als fitxers o als documents que hi estan emmagatzemats, com a conseqüència de la presència de virus a l’ordinador de la persona usuària utilitzat per a la connexió als serveis i continguts del web, d’un mal funcionament del navegador o de la utilització de versions no actualitzades del mateix.

 

3.- Propietat intel·lectual

Tots els continguts del web, incloent-hi entre altres bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics i arxius de text, són propietat de TRAM i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de la propietat intel·lectual i industrial.

Les marques, rètols, signes distintius o logos de TRAM que apareguin al web són titularitat de TRAM i estan degudament registrats. Per tant, se’n prohibeix qualsevol modificació, còpia, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de l’usuari o de tercers, tret que es disposi d’una autorització expressa per fer-ho.

 

4.- Enllaços

Les connexions i enllaços a llocs o a pàgines web de tercers s’han establert únicament com una utilitat per a la persona usuària. TRAM  no n’és responsable, així com tampoc no es responsabilitza del seu contingut.

Per realitzar enllaços amb la pàgina www.tram.cat serà necessària l’autorització expressa i per escrit dels titulars del portal.

 

5.- Responsabilitat

TRAM no es fa responsable dels danys ocasionats als sistemes informàtics de les persones usuàries per causes alienes a la seva voluntat, ni d’aquells que siguin produïts per l’existència de virus informàtics a Internet.

TRAM no es fa responsable dels continguts remesos per terceres persones quan vulnerin o infringeixin les disposicions legals vigents en matèria de propietat intel·lectual.

 

6.- Jurisdicció

En cas de controvèrsia o de conflicte que pugui derivar de la interpretació o del compliment d’aquest avís legal, seran resoltes davant dels tribunals i jutjats de Barcelona.